Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 22 km

Bijna 600 wietplanten in zeecontainers Kats

Toegevoegd: 20-12-2015, 12.25 uur
Door: Rolf de Feijter

KATS - De politie heeft zaterdagmorgen in twee zeecontainers aan de Boomdijk in Kats een hennepkwekerij aangetroffen.


De politie kwam de kwekerij om 11.55 uur op het spoor na een tip. De kweekruimtes bestonden uit bijna zeshonderd hennepplanten. Er werd niemand gearresteerd. De politie stelt een onderzoek naar de dader(s) in. Ook bleek dat er illegaal stroom werd afgetapt. Een medewerker van elektriciteitsbedrijf Delta stelde vast dat op een gevaarlijke manier buitenom de meter stroom werd afgenomen.

Nadat de stroom was uitgeschakeld, heeft de politie in overleg met de Officier van Justitie de plantage laten ontmantelen door een gespecialiseerd ruimingsbedrijf. Daarbij zijn het kweekmateriaal en de planten in beslag genomen. De planten zijn voor de bewijsvoering bemonsterd. Vervolgens zijn al deze goederen vernietigd. Delta zal nog aangifte doen vanwege de diefstal van de stroom.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jantje (21-12-2015 om 08:59)
@Jan. Ik weet niet waar je vandaan komt , maar het is vrij normaal dat je aangifte doet na een diefstal. net als na een inbraak bij je thuis , dan zijn er ook geen daders bekent toch.!
Tja (20-12-2015 om 21:10)
En diegeen die geld van hem krijgt maar wachten... Niet de eerste X. Daarna op onze kosten de schuldsanering in. En nu weer. ZUCHTTT...
frits (20-12-2015 om 17:15)
misdaad loont niet. is maar tijdelijke rijkdom .als je word gepakt betaal je alles dubbel en dwars aan de staat.en avocaaten zien zulk soort mensen graag en de rechtelijkemacht ook zo blijven zij mooi aan het werk.en wij de gewoone man maar ploeteren .voor een extra je
Jan (20-12-2015 om 12:57)
Delta zal nog aangifte doen ??vanwege de diefstal van de stroom??,WEL TEGEN WIE ? er is niemand aangehouden ,zijn ze bij de Delta nou echt zo naief of zijn ze daar nu zo dom.Hou eens op zeg de hele klerezooi wordt vernietigd de containers worden verkocht de opbrengst gaat naar het rijk ,en de stroom die gejat is wordt wel weer bij de burger ergens terug gejat onder het mom van ,dan zullen wij Delta weer moeten aangeven van het stelen van stroom van ons burgers en zo is het balletje weer rond toch ??
Cookie-instellingen beheren