Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Politie pakt vechtende Vlissingers op

Toegevoegd: 21-12-2015, 10.00 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - In de Anjelierenlaan in Vlissingen vond zondagavond omstreeks 21.15 uur een vechtpartij plaats tussen twee mannen van 42 jaar uit die plaats.


Bij de meldkamer kwam een melding binnen van de vechtpartij en agenten zijn direct ter plekke gegaan. Aangekomen in de Anjelierenlaan troffen zij een man aan bij een vernielde portiekdeur. Hij verklaarde dat hij de deur had vernield, alsmede de voordeur van een van de woningen in het portiek.

De 42-jarige Vlissinger werd aangehouden door de agenten. Hij is overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar ontdekten de agenten dat deze man een snijwond had in zijn rug. Hiernaar gevraagd gaf de aangehouden verdachte aan dat deze snijwond was toegebracht door zijn tegenstander in de vechtpartij, ook een 42-jarige Vlissinger.

Omstreeks 22.45 uur werd deze man ook aangehouden. Ook hij werd overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Bij de man werd een mes aangetroffen. Dit is door de agenten in beslag genomen. Van beide betrokkenen zal een aangifte worden opgenomen.

Eén van de twee aangehouden verdachten doet, namens de woningstichting, aangifte van vernieling van zijn voordeur en de deur van het portiek. De ander zal mogelijk aangifte doen van mishandeling. De verdachten zullen gehoord worden over de hun tenlastegelegde zaken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren