Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto compleet verwoest door brand

Toegevoegd: 21-12-2015, 21.09 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De brandweer is afgelopen nacht uitgerukt vanwege een felle autobrand in de Middelburgse wijk Dauwendaele.


De autobrand aan de Roozenburglaan werd rond 02.45 uur gemeld. Toen de brandweer even later ter plaatse kwam stond het voertuig al in lichterlaaie. De brandweer heeft het vuur gedoofd met schuim.

De auto raakte door de brand compleet verwoest. Over de oorzaak van de autobrand is nog niets bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (25-12-2015 om 19:57)
Ik ken iemand bij de politie die dit al jaren onderzoekt en het is altijd al zo geweest dat er auto's in de brand vliegen spontaan! Uit onderzoek wereldwijd dus ook buiten Europa en ook buiten de USA want westerse landen behoren niet alleen tot de wereld is er al decennia lang een bijzonder fenomeen geconstateerd. In 99,9% van alle autobranden door technisch falen van een auto betreft het altijd auto's van Europese of Amerikaanse makelij en nee niet alleen de italiaanse of franse merken maar vooral de duitse degelijkheid. Van enkele gevallen waarbij bijvoorbeeld een Suzuki vlam vatte spontaan bleek de lpg installatie van jawel duitse makelij niet goed te zijn. Kortom het komt vaak voor!
wim (22-12-2015 om 07:00)
Wat zou de reden kunnen zijn dat je bijna dagelijks leest auto in de brand het heeft nog nooit zo erg geweest als de laatste maanden
Cookie-instellingen beheren