Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man achter stuur ondanks rijverbod

Toegevoegd: 22-12-2015, 11.54 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - De politie heeft maandagmiddag vlakbij zijn woning een 53-jarige man uit Vlissingen aangehouden. De verdachte kroop ondanks een rijverbod toch achter het stuur. Bovendien bleek de man te veel gedronken te hebben.


De verdachte kreeg  even voor 16.00 uur op de Theuniswegeling in 's-Heer Arendskerke een rijverbod uitgereikt nadat hij bij een blaastest een F blies. Op dat moment was de man niet aan het rijden. Rond 17.30 uur werd de man vlakbij zijn woning in Vlissingen toch betrapt op rijden onder invloed en is hij direct aangehouden.

Op het politiebureau blies hij 445 ug/l, ruim tweemaal de toegestane hoeveelheid alcohol. De man kreeg daarop een bekeuring en een tweede rijverbod uitgereikt. Daarna is de man in vrijheid gesteld. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
maria (22-12-2015 om 20:27)
sukkel
wim (22-12-2015 om 18:36)
Voor zon persoon is er maar een oplossing rijbewijs voor goed innemen en auto naar de schroot afvoeren op deze manier lost je het echt goed op alle andere manieren zijn niet van toepassing.
Ja (22-12-2015 om 17:53)
De verdachte kreeg even voor 16.00 uur op de Theuniswegeling in 's-Heer Arendskerke een rijverbod uitgereikt nadat hij bij een blaastest een F blies. Op dat moment was de man niet aan het rijden???en nu rijdt en nu krijgt hij weer een briefje mee dat hij niet mag rijden,blijkbaar rijdt hij straks weer de poort uit ik dacht dat dit onder een misdrijf kwam maar blijkbaar niet dus Rara
Alfons (22-12-2015 om 17:14)
Gewoon een hele vette boete geven. 5000 euro ofzo. Dat helpt alleen.
Cookie-instellingen beheren