Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
81 files van totaal 265 km

Daders overval Terneuzen hadden vuurwapen bij

Toegevoegd: 23-12-2015, 12.55 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - De twee daders die dinsdagavond een pizzakoerier overvielen in Terneuzen, waren in het bezit van een vuurwapen. Ook werd een klein geldbedrag buit gemaakt.


De koerier, een 16-jarige jongen uit Terneuzen, werd nadat hij rond 18.25 uur een bestelling had afgegeven in een flatwoning benaderd door twee jongens. Deze bedreigden hem vervolgens met een vuurwapen en dwongen het slachtoffer zijn portemonnee af te geven. De overvallers gingen er daarna te voet vandoor. Het slachtoffer raakte niet gewond.

Van de daders is een signalement bekend. De eerste jongen was tussen de 1.60 en 1.70 meter lang. Zijn leeftijd werd geschat op tussen de 16 en 18 jaar. Op het moment van de straatroof droeg deze verdachte een zwarte winterjas tot aan de heupen met daaronder een donkerblauwe broek. Zijn gezicht werd bedekt met een zwarte sjaal en een capuchon. Verder sprak de jongen met een Turks accent.

Ook dader twee was tussen de 1.60 en 1.70 meter lang. Zijn leeftijd werd eveneens geschat op tussen de 16 en 18 jaar. Hij droeg op het moment van de straatroof een donkerblauwe jas met een capuchon tot over de heupen, met daaronder een donkere broek. Ook hij sprak met een Turks accent.

Mensen die meer informatie hebben kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Zie ook:
Pizzakoerier overvallen in Terneuzen (22-12-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
BLAUWBLOED (24-12-2015 om 15:22)
Wat heeft een pizza bezorger tegenwoordig nog op zak, tientje of 4 na een feestje te hebben moeten bedienen? Triest van deze mede-landers.. ik sta er al lang niet meer van te kijken. Triest eigenlijk.
ad (24-12-2015 om 02:00)
het is erg triest dat een jonge jongen geld probeert te verdienen met eten rond te brengen en dat je dan zo eigenlijk op je baantje beroofd wordt,, oke het is geld van de baas maar zoiets vergeet je je hele leven niet meer ,,,,veel sterkte voor de jonge man en ook zn fam die ook met dit geconfronteerd wordt
M. (23-12-2015 om 18:31)
Veel sterkte voor de koerier, diens ouders en het gedupeerde bedrijf.
Yasmin Boomstra (23-12-2015 om 16:45)
Ik vind het altijd zo jammer dat er staat..."' slachtoffer niet gewond"' Lichamelijk is hij misschien niet gewond, maar wat denk je van geestelijk..die jongen kan voor de rest van zijn leven er een trauma aan overhouden!! Hoop dat ze de daders gauw vinden, en een paar dagen en nachten opsluiten waar het heeeel klein en heeeel donker en eng is!!!
Hasan (23-12-2015 om 16:36)
Eerst waren het getinde man en turks accent vind knap van dat jongentje dat hij wist hoe een turks accent is ik ben turk en ik weet het niet :))
piet (23-12-2015 om 16:15)
dan ben je zowel triest als niet zo slim. voor een paar tientjes zoveel risico nemen is nogal dom. en als je geld wilt hebben dan ga je ook maar pizza's rond brengen. profiteren van alle voorzieningen maar ondertussen voor veel leed zorgen. met de feestdagen achter de tralies is jullie gegund, alleen hebben jullie geluk dat de pakkans nogal minimaal is. ik ga dromen dat jullie een keer de verkeerde persoon tegen het lijf lopen!
Cookie-instellingen beheren