Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 41 km

Tweetal opgepakt na diefstal milieustraat

Toegevoegd: 24-12-2015, 11.28 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Afgelopen nacht zijn door de politie twee mannen aangehouden die goederen hadden gestolen vanaf de milieustraat aan het Geldeloozepad in Goes.


Rond 00.45 uur surveilleerden agenten in de buurt van de milieustraat toen zij plotseling een geluid hoorden vanuit één van de daar opgestelde containers. De agenten gingen poolshoogte nemen op het afgesloten terrein en troffen in de container voor elektrische apparatuur twee mannen aan die spullen wegnamen uit die container.

De mannen zijn direct aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. De spullen die zij bij zich hadden, o.a. computerapparatuur, verlichting en een boormachine, zijn door de agenten in beslag genomen.

De mannen, 23 en 32 jaar oud en afkomstig uit Rilland en Waarde, zitten nu nog vast en zullen vandaag verder gehoord worden over de zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mikel (26-12-2015 om 18:19)
lol ik heb daar nog een hele tijd gewerkt en je moest eens weten wat daar door het personeel allemaal meegenomen werd dus doe geen moeite om daar heen te gaan alles wat bruikbaar is of van waarde is dat is al weg
18th (25-12-2015 om 20:32)
Complimenten voor de aanhouding? Poeh poeh, ze hoorde toevallig iets en konden zo twee mannen arresteren die een lullige diefsfal pleegden waar de meeste mensen zich van afvragen of dit misschien anders in de wet kan. Als je daar al complimenten voor moet geven... Je moet voor de grap eens kijken wat er allemaal NIET wordt opgelost. Wat te denken van die twee woningovervallen bij de Pinkersterbloemstraat en op de Hornikswei. Hoor je niks van. Stop daar eens werk in!
Terneuzenaar (25-12-2015 om 11:38)
Dit is gewoon diefstal. Vrijwel alles wat er naar de milieu straat wordt gebracht, verdient het bedrijf aan, het zou toch abnormaal zijn dat straks iedereen juist spullen komt halen? Die milieu straat is er niet voor niets, wacht een rommelmarkt af als je spekkoper wilt zijn.
jan (24-12-2015 om 20:55)
milieustraat is niet van gemeente maar van zeeuwse reinigingsdienst dus daar heb je niets te zoeken blijkbaar zijn er nog steeds mensen die niet weten hoe het zit
Peter (24-12-2015 om 17:21)
Zou de braakschade laten vergoeden, en ze lekker naar huis sturen.
Cor (24-12-2015 om 17:19)
Wat een stommelingen. Wat heb je nu aan die weggegooide troep. Verder complimenten voor deze aanhoudingen, Misschien komt er meer uit.
Cookie-instellingen beheren