Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
72 files van totaal 271 km

Man bedreigd met mes in Middelburg

Toegevoegd: 26-12-2015, 16.34 uur - Update: 26-12-2015, 22.15 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op de Poelendaelesingel in Middelburg is donderdagmiddag een man bedreigd met een mes. Het slachtoffer deed ook aangifte van bedreiging.


Het incident vond rond 15.00 uur plaats. Ter hoogte van het gebouw van energiebedrijf Delta kwam een witte bestelbus naast de 36-jarige man uit Middelburg rijden. Het slachtoffer verklaarde dat hij op de fiets reed en de bestuurder van de bus hem uit begon te schelden en de auto dwars over het fietspad zette.

De man wist te ontkomen en reed richting het fietstunneltje onderdoor de Poelendaelesingel. Hij werd echter achtervolgd door de bestuurder in de bus. Vervolgens stapte deze uit en bedreigde de man onder andere met een mes.

De Middelburger wist hem van zich af te houden en pakte zijn telefoon. Toen hij een foto maakte, vertrok de bestuurder met zijn auto. De politie onderzoekt de zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cohen (27-12-2015 om 08:54)
Foto en filmpje op Facebook zetten, gaat het gelijk viraal !
Slachtoffer (26-12-2015 om 23:58)
Verschrikkelijk zulke lui ! En natuurlijk hoop ik ook dat ze snel gepakt Worden !! Maar vermoedelijk staan ze sneller buiten dan dat je thuis kunt komen .zelf ben ik overvallen , thuis , met geweld , dwang , angst , bestolen zal de details besparen , maar geloof mij , ik ben nog dagelijks bang in mijn eigen huis ! Moet je maar verhuizen zei de rechter ! Dader was zo gepakt , hadden een foto in hun bstand van de politie , dus een bekende ! Maar de rechter vond dat de dader vrij gelaten moest worden , had een jong gezin en daar moest hij bij zijn . Ik wil maar zeggen , ik wordt nog regelmatig geconfronteerd met de dader , staat ineens achter mij als ik sta te pinnen of in de supermarkt , maar meneer de echter zegt dan ; gewoon verhuizen
datdanweerwel (26-12-2015 om 20:36)
Enige tijd geleden ook op de vlissingseweg bedreigd door twee personen in witte bestelbus, toen geen idee waarom. Richting politie gereden en zelfs bij verkeerslicht lichtjes aangetikt door bus. Bij aankomst politiebureau bedreigde hij mij dat hij het gefilmde door mij moest wissen en niet op internet wou zien anders kwam hij mij wel even opzoeken. Natuurlijk niets gewist maarschrik zat erin. Politie filmpje gegeven waarop duidelijk de peronen en kenteken van bus zichtbaar waren. Misschien zelfde personen. Ik zou zeggen laat weten welk kenteken het busje had, misschien maar eens tijd zelf actie te ondernemen tegen deze achterlijke types.
Adje (26-12-2015 om 18:47)
En foto gemaakt van de dader maar deze verschijnt niet op hv Zeeland samen met de verhaal.kom op zeg als je de dader echte wil pakken laat aub de foto zien.
sonja (26-12-2015 om 18:13)
Hoop dat ze de "meneer" snel vinden, is een gevaar in het verkeer en met een mes mensen bedreigen ?, zal wel wat meer op z"n kerfstok hebben. Zou graag die kop op internet zien !!
Cookie-instellingen beheren