Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
58 files van totaal 209 km

Arrestatie met schild na huiselijk geweld

Toegevoegd: 27-12-2015, 09.49 uur - Update: 27-12-2015, 14.10 uur
Door: Roland de Jong

NIEUW-NAMEN - De politie is in Zeeuws-Vlaanderen met een schild een woning ingegaan om op die manier een verdachte veilig aan te kunnen houden. Volgens het Team Surveillancehonden van de Zeeuwse politie gebeurde dat naar aanleiding van een melding van huiselijk geweld in een woning aan de Kauterstraat in Nieuw-Namen. Bij de arrestatie werd ook een diensthond ingezet.


De politiemeldkamer kreeg rond 5.15 uur een melding dat een vrouw door haar vriend was mishandeld en op straat was gezet. Agenten werden in de buurt van de woning door de vrouw opgewacht. Ze was meerdere keren in haar gezicht en op haar lichaam geslagen en geschopt, waarbij ze letsel had opgelopen. De vrouw vertelde dat haar twee jonge kinderen nog in de woning aanwezig waren, waar ze zich zorgen over maakte.

De agenten hebben vervolgens de deur geforceerd. In de woning werd de man voor huiselijk geweld aangehouden. Hij gedroeg zich zeer agressief en bedreigde de agenten. De man is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg overgebracht, waar hij werd ingesloten. De politie stelt een onderzoek in naar het huiselijk geweld.

De vrouw deed zondagmorgen aangifte op het politiebureau in Hulst.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren