Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man opgepakt voor winkeldiefstal

Toegevoegd: 27-12-2015, 17.38 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Zaterdagmiddag rond 12.30 uur is een man aangehouden voor een diefstal uit een winkel aan de Pottenbakkerssingel in Middelburg.


Personeelsleden van de winkel zagen dat een man boodschappen in zijn jas had gestoken. De man werd hierop door het personeel in de winkel aangesproken, maar hij ging er rennend vandoor. Toen ze hem bij zijn jas vastpakten, liet hij zijn jas achter.

Een politieman, die in zijn vrije tijd en in burger liep, zag de man naar buiten rennen met het winkelpersoneel er achteraan. De agent bedacht zich geen moment en hield de man alsnog aan. In de jas werden acht flessen wijn en vier blikken bier aangetroffen. De 42-jarige man uit Vlissingen werd voor verder onderzoek naar het politiebureau in Middelburg gebracht.

Het winkelbedrijf deed aangifte van winkeldiefstal. De man legde een verklaring af en mocht zaterdagmiddag met een proces-verbaal en een dagvaarding het politiebureau verlaten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Guus (27-12-2015 om 22:03)
Dan komt hij er nog goed vanaf, want de winkel mag in dit geval arbeidsloon bij deze crimineel in rekening brengen.
Ad (27-12-2015 om 19:55)
Acht flessen wijn, WOW, zo'n jas wil ik ook wel; kan lekker veel in!
Cookie-instellingen beheren