Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 27 km

Auto in de sloot A58 Heinkenszand

Toegevoegd: 28-12-2015, 00.23 uur
Foto 3 van 5

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (28-12-2015 om 20:57)
Persoon was in de slip geraakt kwam in berm en verder sloot in. Man is uit auto gestapt en was verder niets mee aan de hand. Had iets last van zijn rug maar was geheel helder.
Argus (28-12-2015 om 18:44)
Een auto gaat niet van zichzelf in de sloot rijden of er moet sprake zijn van en technisch gebrek aan de stuurinrichting. Komt slechts in 2 % van de gevallen voor. Echter aan de bovenkant van de stuurinrichting zit een stuur en als dat niet goed of onvoldoende wordt bediend kan het voertuig van de pad afwijken. De bestuurder heeft ook hier kennelijk niet goed opgelet en controle over zijn/haar voertuig gehad. Er zijn tal van afleidingen die een aanleiding kunnen zijn. Apparatuur, telefoon, radio, vervelende inzittenden, noem maar op. Ik was ooit lid van de club die later de troep konden opruimen en de stukjes in elkaar moesten passen om de oorzaak te achterhalen. Sterkte voor de mensen die dat werk nu nog moeten doen.
Wesley (28-12-2015 om 12:28)
@Ad: Lange, rechte en onverlichte snelweg, cruisecontrol aan, verwarming aan en in combinatie met vermoeidheid zeer aannemelijk. (wil niet zeggen dat dat hier het geval was trouwens..!) In woonwijken kan je vaak geen cruisecontrol aanzetten, moet er vaker opgelet worden en gestuurd worden... vandaar dat het niet gebeurt...
SlowRider (28-12-2015 om 09:27)
Hoe krijg je het voor elkaar!?
Ad (28-12-2015 om 07:10)
Die sloten langs de A58 zijn magnetisch! Ja, dat wist u nog niet maar die trekken auto's aan. Hoe is het in godsnaam mogelijk dat er zo vaak automobilisten de pad kwijtraken en in nota bene in de sloot belanden? Als dat in de woonwijken ook gebeurde stonden de tuinen vol. Een pluim voor wie mij dit nou eens kan uitleggen.
Cookie-instellingen beheren