Vrachtwagen botst achterop personenauto

Toegevoegd: 28-12-2015, 17.17 uur

Door: Roland de Jong

WESTDORPE - In Westdorpe is maandag aan het einde van de middag een vrachtwagen achterop een personenauto gebotst.

Het ongeluk gebeurde even voor 16.00 uur bij de kruising van de Tractaatweg (N62) met de Oostpoortweg en de Molenstraat. De personenauto met Belgisch kenteken stond voor het stoplicht te wachten en de vrachtwagenchauffeur merkte dat te laat op. Een botsing was het gevolg.

Bij het ongeluk raakte niemand gewond. De personenauto liep echter flink wat schade op aan de achterzijde. Het voertuig is weggesleept door bergingsbedrijf Zeeuws-Vlaanderen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gitta (28-12-2015 om 17:52)
Ik vind het altijd doodeng als ze met die grote bakbeesten zo dicht op je kruipen bij de stoplichten. Ook die Conexxion bussen gaan altijd vlak tegen je aan staan. Dat is toch niet nodig, hou een beetje afstand zou ik zeggen. Dit is natuurlijk een heel ander geval maar je ziet toch al van een afstand dat er stoplichten zijn. Beetje inschattingsvermogen mag je van een beroepschauffeur toch wel verwachten.
Argus (28-12-2015 om 17:50)
Chauffeur even niet opgelet ? Bloedlink dit soort botsingen. Hij komt er waarschijnlijk meerdere keren per week, dus hij zal wel weten dat er daar een stoplicht is. Maar toch......