Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 225 km

Veroordeling voor lastigvallen ex-collega

Toegevoegd: 28-12-2015, 17.45 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft maandag de 32-jarige Middelburger veroordeeld tot een celstraf van twaalf maanden waarvan drie voorwaardelijk, toezicht door de reclassering en zo nodig opname in een inrichting. Er was van vijftien maanden waarvan een half jaar voorwaardelijk geëist.


N. belaagde tot eind augustus ruim een jaar lang een ex-collega. Hij stuurde haar Whatsapp-berichten, stuurde haar kaarten of bloemen en legde een sweater met een hertenkop en tissues op haar balkon.

Ook was N. een winkel binnengestapt waar het hem verboden was nog één voet binnen te zetten, en had hij nog enkele ander activiteiten ontplooid die bij de wet verboden waren.

Zie ook:
- OM wil Middelburger de cel in (15-12-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (29-12-2015 om 07:16)
beetje verliefd ?
Cookie-instellingen beheren