Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewelddadige cliënt Emergis voor rechter

Toegevoegd: 28-12-2015, 17.48 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tegen de 47-jarige Middelburger M. W. is maandag een celstraf van negen maanden plus nog eens drie maanden voorwaardelijk geëist.


W. wordt ervan verdacht op 28 en 29 mei van dit jaar een psychiater van Emergis te hebben bedreigd. Ook zou hij medewerkers van die instelling hebben mishandeld een ruit hebben vernield.

De psychiater had W. verteld dat die met een rechtelijke machtiging, dus gedwongen zou moeten worden opgenomen. Na die informatie bedreigde hij de psychiater en gooide hij een stoel door een ruit. Toen W. in de isoleercel werd gezet en probeerde te ontsnappen, mishandelde hij twee medewerkers.

In deze zaak doet de rechtbank uitspraak op 11 januari.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (31-12-2015 om 12:50)
Lezer, hoe complex die mensen ook zijn ze moeten van anderen afblijven. Petje af voor de medewerkers daar die helaas vaker met dergelijke situaties te maken krijgen.
Lezer (29-12-2015 om 22:18)
@Piet, omdat jij dat denkt en anders ziet maakt het nog geen feit ! ga een een dag Stage lopen bij Emergis en ervaar hoe complex patiënte zijn en de aanpak daarvan. er gebeurd juist veel waar je niets van weet. Zal je echt een hele andere kijk krijgen.
Piet (29-12-2015 om 08:13)
Feit is dat er met zulke raddraaiers niks gebeurt want zo gaat dat.
Lezer (28-12-2015 om 22:26)
Wat een ongekende domme reactie Karel ! Dom, onwetend en werkelijk niemand heeft iets aan deze bijdragen.
karel (28-12-2015 om 18:29)
Nou dat zal vast een aai over zn bol worden..
Cookie-instellingen beheren