Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 29 km

Buitenbrand Heernisseweg Goes

Toegevoegd: 29-12-2015, 12.12 uur - Update: 29-12-2015, 18.05 uur
De brand is met één straal hoge druk geblust.
De brand is met één straal hoge druk geblust.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - De brandweer van Goes is in de nacht van maandag op dinsdag uitgerukt om een buitenbrandje te blussen in Goes.


De brand woedde in een klikobak bij de Heernisseweg en werd rond 02.20 uur opgemerkt. De brandweer rukte uit met een tankautospuit en heeft de brand met één straal hoge druk geblust.

De brand is hoogstwaarschijnlijk aangestoken.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Britt (29-12-2015 om 19:52)
Geachte brandweerman, het kwam zo over omdat het restant van de kliko, het deksel met 1 handvat, op de plaats lag waar hij altijd staat. Tips heb ik niet helaas! Zowel ik, de kinderen en buren rondom bij ons hebben er niets van meegekregen. Alleen van de puinhoop vanochtend. Dank jullie wel voor het adequaat reageren en het blussen van de brand! Groeten Britt
Brandweerman (29-12-2015 om 17:08)
Hallo Britt, Het lijkt mij moeilijk te constateren van wie deze kliko is als deze zo in brand staat, helaas. Anders had er zeker moeite voor gedaan geweest. Mocht er hier tips over zijn verneem ik deze graag van u.
Britt (29-12-2015 om 13:11)
Buitenbrandje is onze papierkliko geweest waar niets meer vanover is! Geen idee tot vanochtend dat dit gaande is geweest! Godzijdank niet overgeslagen naar de tuin! Schrik ervan dit hier te moeten lezen. Gelukkig is de gemeente zo vriendelijk geweest een nieuwe bak te regelen en de straat schoon te maken. Had het erg prettig gevonden dit vannacht al te hebben geweten!
Cookie-instellingen beheren