Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
71 files van totaal 298 km

Twintig kilo illegaal vuurwerk in kofferbak

Toegevoegd: 29-12-2015, 21.57 uur
Door: Roland de Jong

THOLEN - In Tholen is dinsdag ongeveer 20 kilo illegaal vuurwerk aangetroffen. Dat meldt wijkagent Karin Vissenberg op Twitter.


Volgens Vissenberg kwam de politie het vuurwerk, oospronkelijk afkomstig uit Duitsland, op het spoor na een tip van een alerte burger.

Het vuurwerk werd aangetroffen in de kofferbak van een voertuig en zal binnenkort worden vernietigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tholenaar (30-12-2015 om 18:44)
Als het nou om zwaar knalvuurwerk ging, nee dit waren mooie pijlen. En nog eens Duits vuurwerk ook, meneer heeft er waarschijnlijk heel wat km's voor gereden. Zonde hoor.
Jan (30-12-2015 om 11:54)
Gewoon laten ploffen in de auto , op het plein zetten zodat er iedereen ervan mee kunt genieten ,In beslag nemen kost ook veel geld OA voor het PV opmaken het vernietigen ect ,doet het bovenstaande dan brengt het oude ijzer ook nog wat op
Hans (B) (30-12-2015 om 09:52)
Wat een landverader,die alerte man ze kunnen beter I.S. in de gaten houden dan dat vuurwerk, gaan opsporen want dit is maar eenmalig en I.S. niet!!!!!
Karin (30-12-2015 om 00:19)
Vernietigen terwijl het nog in de kofferbak zit, dat zal ze leren. Misschien schrikt het af voor de anderen.
Cookie-instellingen beheren