Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Hechtenis verdachten drugshandel verlengd

Toegevoegd: 30-12-2015, 12.09 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De voorlopige hechtenis van drie Zeeuws-Vlamingen die vastzitten op verdenking van drugshandel is verlengd. Dat meldt het Openbaar Ministerie (OM).


De drie, allen afkomstig uit Terneuzen en allen 23 jaar oud, zitten sinds dinsdag 15 december vast. Ze werden aangehouden tijdens een reeks invallen. Dat gebeurde in het kader van een al langer lopend onderzoek naar mogelijke drugsdealers.

In alle vier de binnengevallen woningen werden volgens de politie flinke hoeveelheden hard- en softdrugs aangetroffen. Er werden duizenden xtc-pillen in beslag genomen maar ook meer dan een kilo speed, tientallen zakjes met een gebruikershoeveelheid hennep en een grote partij hennep die nog niet verpakt was.

Ook werd een groot geldbedrag van enkele tienduizenden euro’s aangetroffen. In de woningen werden ook wapens aangetroffen, maar dit bleken na onderzoek allemaal wapens te zijn die niet voorkomen als ‘verboden wapens’ in de Wet Wapens en Munitie.

Zie ook:
- Weer arrestaties in drugsonderzoek Z-Vlaanderen (17-12-2015)
Vier invallen in panden Terneuzen (16-12-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren