Weerbericht:
Geleidelijk meer bewolking, vanavond en morgen af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
32 files van totaal 104 km

Zeeuw vermist na ontvoering door nep-AT

Toegevoegd: 30-12-2015, 21.02 uur
De ontvoering is vastgelegd op bewakingsbeelden. De ontvoering is vastgelegd op bewakingsbeelden.
De ontvoering is vastgelegd op bewakingsbeelden.
© Foto: Politie Breda
Door: Roland de Jong

BREDA - Twee mannen, waaronder een Zeeuws-Vlaming, worden vermist sinds ze vanochtend in Breda werden ontvoerd door een nep-arrestatieteam. Dat heeft de politie vanavond bekend gemaakt.


De twee mannen, de 18-jarige Gino Heeren uit Sprundel en de 42-jarige Rien de Koning uit Schoondijke waren vanochtend om 11.20 uur bij autobedrijf Rene de Koning Auto's aan de Aardenhoek in Breda. Op een gegeven moment kwam een blauwe Volkswagen Transporter met blauw zwaailicht het terrein op rijden. De inzittenden daarvan namen vervolgens de twee mannen mee.

Eén van de daders droeg een zwart kort jack met achterop een politielogo. De daders zijn er vervolgens vandoor gegaan richting de Heusdenhoutseweg in Breda. Waar ze daarna naartoe zijn gegaan is niet bekend. De twee slachtoffers worden nog steeds vermist. De Transporter was voorzien van een vals kenteken, namelijk 26-BX-NT.

Van de slachtoffers is het volgende signalement verspreid: Gino Heeren heeft een gezet postuur, donker haar en was gekleed in een opvallend lichtblauw jogging/trainingspak met witte strepen. Hij droeg witte sokken en slippers. De 42-jarige Rien de Koning was gekleed in een spijkerbroek met donkerblauwe trui met capuchon.

De politie vraagt mensen met tips te bellen met de Opsporingstiplijn van de politie via 0800-6070 of met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hope (31-12-2015 om 15:01)
Ik hoop dat deze mannen in goede gezondheid worden terug gevonden. Sterkte aan de Family
Cookie-instellingen beheren