Weerbericht:
Vandaag op de meeste plaatsen droog, morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
30 files van totaal 101 km

Containerbrand Akkerlaan Arnemuiden

Toegevoegd: 31-12-2015, 09.45 uur
De brand woedde in een ondergrondse container. De brand woedde in een ondergrondse container.
De brand woedde in een ondergrondse container.
© Foto: Rens Marijs
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - De brandweer heeft woensdagavond in Arnemuiden een containerbrand geblust. Ook op andere plekken op Walcheren woedden kleine brandjes. 


Het brandje in Arnemuiden woedde in en ondergrondse afvalcontainer bij de Akkerlaan. De brand werd ontdekt door de politie en de brandweerploeg van Arnemuiden werd ingezet om de containerbrand te blussen.

's Nachts woedde al een brandje op het terrein van de Brede School aan het Kroonjuweel in Oost-Souburg. En in Middelburg en Vlissingen gingen auto's in vlammen op. Bij de Rozengracht in Vlissingen woedde woensdagavond rond 22.00 uur nog een klein buitenbrandje. Het ging om een hoopje brandend oud papier en karton.

Om 22.45 uur werd een containerbrand gemeld op de hoek van de Prinses Margrietstraat en het Prinses Marijkeplein in Middelburg maar daar werd niets aangetroffen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren