Weerbericht:
Tropisch warm, later vanmiddag en vanavond stevige onweersbuien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Gewonde bij brand schuurtje Middelburg

Toegevoegd: 31-12-2015, 14.37 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een brand in een schuurtje in Middelburg is donderdagmiddag een man gewond geraakt. Hij is met spoed per ambulance afgevoerd.


De brand woedde achter een woning aan de Dorus Rijkersstraat en ontstond rond 13.30 uur. Volgens een omwonende was een harde knal te horen waarna het schuurtje volledig in brand stond en er direct veel rook vrij kwam.

De brandweer rukte uit om de brand te blussen. Het schuurtje raakte volledig verwoest. Met behulp van een warmtebeeldcamera is bekeken of de brand volledig was gedoofd. Eén persoon liep letsel op. Vermoedelijk ging het om brandwonden in het gezicht. Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

De politie kon vanmiddag nog niet zeggen wat er precies was gebeurd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750