Weerbericht:
Zonnig en droog weekeinde
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gewonde bij verkeersongeluk Kapelle

Toegevoegd: 01-01-2016, 02.19 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - In Kapelle is donderdagavond een verkeersongeval gebeurd waarbij één persoon gewond is geraakt.

Het ongeluk werd rond 22.20 uur gemeld als zijnde bij de Wemeldingsezandweg maar vond plaats nabij de kruising van het Hogepad met de Jan Dommissewegeling. Brandweerwagens uit Goes en Kapelle werden opgeroepen nadat was gemeld dat er mogelijk iemand bekneld zat.

Ter plaatse bleek een auto op zijn zijkant in een sloot te liggen. De inzittende hoefde niet te worden bevrijd. Zeker één persoon is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Over de aard en de ernst van diens letsel is nog niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Argus (1-1-2016 om 18:01)
In 2016 gaat het gewoon door. Zomaar van de weg af.... oorzaak niet bekend. Welk gevaar heeft het opgeleverd os kon er worden verwacht ? Bij dergelijke incidenten moet serieus naar de oorzaak worden gezocht, zeker als een inzittende passagier letsel oploopt. ( Medische kosten, schadeclaim voor letselschade enz )