Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand Kromwegesingel Oost-Souburg

Toegevoegd: 01-01-2016, 02.23 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Een melding van een voertuigbrand in Oost-Souburg bleek tijdens de nieuwjaarsnacht een buitenbrand te betreffen.


De brandweer kreeg rond 00.45 uur door dat er brand woedde aan de Kromwegesingel. Ter plaatse bleek een hoopje afval in brand te staan nabij een auto. De auto kon bijtijds worden weggehaald.

De brandweer heeft de resten afgeblust.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
dhr Verstegen (2-1-2016 om 10:46)
Ruim je rommel gewoon op lummel, je afgestoken vuurwerk terplekke op een hoop gooien en in de fik steken is niet opruimen, en vooral irritant voor omwonenden. Kosten inzet brandweer graag op deze pyromaan verhalen, als hij vuurwerk kan kopen heeft hij poen zat schijnbaar.
l.w. (1-1-2016 om 16:48)
Helaas kost dit alleen maar geld, tijd en vreugde, brandje kon geen kwaad en na deze blusactie blijft er alleen maar meer rommel op straat liggen om op te ruimen. Wie heeft er nu baat bij deze blusactie?
Cookie-instellingen beheren