Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Uitslaande brand pand Heinkenszand

Toegevoegd: 01-01-2016, 02.26 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - In het buitengebied bij Heinkenszand is in de nacht van donderdag op vrijdag een leegstaand pand volledig door brand in de as gelegd.


De brand woedde aan de Oude Zanddijk en werd rond 00.35 uur opgemerkt. Toen de brandweer van Ovezande arriveerde stond het gebouw al volledig in brand. Daarom werd besloten om de boerderij gecontroleerd te laten uitbranden.

De politie onderzoekt de oorzaak van de brand. Het uitgebrande pand staat al een flink aantal jaren leeg.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
peter (1-1-2016 om 20:12)
dit gebouw stond al 15 jaar leeg, was onbewoonbaar, ze hadden het veel eerder moeten slopen, was geen gezicht dat gebouw,jammer dat het nooit herbouwd is, want er zit veel grond bij,was ook een gevaar voor de schapen want met slecht weer stonden ze vaak bij de gevel van deze bouwval.
Cookie-instellingen beheren