Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
81 files van totaal 283 km

Zwaargewonde bij ongeluk Hoofdplaat

Toegevoegd: 02-01-2016, 14.13 uur - Update: 02-01-2016, 16.04 uur
Door: Roland de Jong

HOOFDPLAAT - Op de Zuidlangeweg tussen Biervliet en Hoofdplaat is zaterdagmiddag iemand zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval.


Een personenauto kwam rond 13.00 uur in de berm terecht, reed vervolgens van een dijk en kwam in een sloot tot stilstand. De politie, brandweer, ambulancedienst en traumahelikopter kwamen ter plekke om te helpen. Het slachtoffer is ongeveer een uur na het ongeluk met de helikopter afgevoerd naar een ziekenhuis. Over de aard van zijn letsel is niets bekend.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. De weg moest ter plekke volledig worden afgesloten. Rond 14.45 uur was de weg weer vrij. Een kwartier later was de auto geborgen. Het fietspad bleef wel beschikbaar.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M123 (2-1-2016 om 23:40)
Makkelijk hè, wijzen met het beschuldigende vingertje. Wellicht is de automobilist wel onwel geworden. Dan maakt het niet uit of je 80 of 60 reed, of wel of niet met je telefoontje speelt..
cq (2-1-2016 om 19:30)
Ik zal nu niet zeggen of deze weer met een mobieltje aan het spelen was, maar ik gebruik deze dagelijks en vele automobilisten weet ik wat deze allemaal doen in die auto,s maar letten niet op, doch inderdaad wordt hier regelmatig zeer hard gereden en we hebben natuurlijk nog de treuzels die niet voor uit te branden zijn en voor levens gevaarlijke situaties, zorgen! en wie zijn altijd die twee jongen kerels s,morgens vroeg met die tractor op de weg richting Biervliet, levens gevaarlijk, met de tractor naar school?
jan212 (2-1-2016 om 18:29)
Beste " bewoner " Er is daar toch ter plaatse een fietspad ??Waar je ook mag lopen. En er is al eens ( jammerlijk genoeg ) een voetganger daar aangereden.toen er nog geen fietspad was. Ik vind Uw reactie nogal schreeuwerig,er wordt daar echt niet constant geraced, ik rij daar regelmatig en bijna iedereen houd zich aan de snelheid.
bewoner zuidlangeweg (2-1-2016 om 16:34)
Helaas het zoveelste ongeval op de "racebaan" Zuidlangeweg.... Wanneer gaat de snelheid eens naar 60 km/uur? De weg is ingericht voor een snelheid van 60 km/uur maar er mag 80 gereden worden maar die snelheid wordt te vaak zwaar overschreden. Het ene na het andere tot nu toe eenzijdige ongeval vindt hier plaats tot er eens een voetganger geschept wordt....
Cookie-instellingen beheren