Weerbericht:
Zonnig en droog weekeinde
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Zwaargewonde bij ongeluk Hoofdplaat

Toegevoegd: 02-01-2016, 14.13 uur - Update: 02-01-2016, 16.04 uur
Door: Roland de Jong

HOOFDPLAAT - Op de Zuidlangeweg tussen Biervliet en Hoofdplaat is zaterdagmiddag iemand zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval.

Een personenauto kwam rond 13.00 uur in de berm terecht, reed vervolgens van een dijk en kwam in een sloot tot stilstand. De politie, brandweer, ambulancedienst en traumahelikopter kwamen ter plekke om te helpen. Het slachtoffer is ongeveer een uur na het ongeluk met de helikopter afgevoerd naar een ziekenhuis. Over de aard van zijn letsel is niets bekend.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. De weg moest ter plekke volledig worden afgesloten. Rond 14.45 uur was de weg weer vrij. Een kwartier later was de auto geborgen. Het fietspad bleef wel beschikbaar.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
andre goedhals (10-1-2016 om 22:11)
Ja ik kom ook altijd die jonge kerels tegen maar ik vind ze gewoon vrij normaal rijden hoor ik weet niet of er nog iemand vreemde ervaringen met die jongens hebben en als die jongens verder normaal rijden mogen ze dat tog gewoon doen ze hebben tog een zwaailamp aan?
henk verspanen (10-1-2016 om 21:59)
even terug over die trekker wat doen die jongens verkeerd dan? vin dit nogal een vreemde reactie zomaar wat te roepen
Nikki (5-1-2016 om 12:23)
Vreselijk dat dit gebeurt met een collega van mij! Voor iedereen die z'n oordeel weeral klaar heeft: onwel geworden en deze man heeft zijn mobieltje altijd thuis liggen dus hou op met die vooroordelen als je er helemaal niks vanaf weet. Je kwets mensen hiermee. Lieve sjaakie ik hoop dat je erboven opkomt en nog van je pensioen mag gaan genieten!
Collega (5-1-2016 om 12:13)
Leuk, die negatieve reacties te lezen, terwijl ze er niet eens bij waren! Voor diegene die het wel interesseren, hij ligt zwaargewond in Rotterdam, zou over 8 weken met de VUT gaan, en heb hem nog nooit met een gsm gezien, in de pauzes.
JB (4-1-2016 om 19:47)
Vreselijk,die mensen die gelijk hun oordeel hebben. En dan te horen dat de automobilist waarschijnlijk onwel is geworden.Laten we hopen dat hij het mag overleven.
Inwoner (3-1-2016 om 08:15)
Nou nou, zulke beschuldigingen vind ik nogal wat. Jullie en ikzelf waren er allemaal niet bij! Het gaat er nu om of de automobilist het toch wel zal overleven, is dit niet belangrijker als iemand vals beschuldigen.