Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Jacht uitgebrand in haven Bruinisse

Toegevoegd: 02-01-2016, 20.30 uur - Update: 02-01-2016, 20.57 uur
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - In de jachthaven bij Aquadelta in Bruinisse is zaterdagavond een motorjacht in vlammen opgegaan. Niemand raakte gewond.


Het circa 20 meter lange jacht lag afgemeerd aan een steiger bij de Jachthavenweg. De eerste brandweerauto werd rond 17.15 uur opgeroepen. Enige tijd later werd een hulpverleningsvoertuig gealarmeerd om te zorgen voor voldoende licht op de incidentlocatie.

Het blussen werd bemoeilijkt doordat de brandweer niet aan boord kon vanwege explosiegevaar en het feit dat het jacht scheef was komen te liggen. Omstreeks 17.55 uur werd het sein 'middelbrand' gegeven en werd een extra blusvoertuig opgeroepen. Op deze manier kon gezorgd worden voor voldoende bluswater en -schuim.

De brandweer had het vuur rond even voor 20.00 uur onder controle. Het jacht was toen reeds onherstelbaar beschadigd. De oorzaak van de brand is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren