Auto zwaar beschadigd bij ongeluk Sas

Toegevoegd: 03-01-2016, 07.07 uur

Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - Op de Westkade (N252) tussen Sluiskil en Sas van Gent is zondagochtend vroeg iemand gewond geraakt bij een ongeluk.

De bestuurder van een personenauto raakte rond 05.20 uur van de weg. Hij reed vervolgens van een talud, belandde op het naast de weg gelegen fietspad en raakte vervolgens enkele bomen. De auto raakte zwaar beschadigd maar de automobilist raakte niet bekneld.

De gewonde is naar het ziekenhuis gebracht. Bergingsbedrijf Terneuzen is ter plekke gekomen om het voertuig weg te slepen. De oorzaak van het ongeval is niet bekend.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
chuckles (5-1-2016 om 23:50)
ja idd, Frits heeft het er maar druk mee tot nu toe
Argus (3-1-2016 om 13:34)
Gelukkig nieuwjaar. Het gaat gewoon door, de eenzijdige ongevallen zonder zogenaamde belende oorzaak. De bestuurder zal het wel weten . Alweer de 3e in 2016 voor zover bekend in Zws. Vlaanderen.. Hulst, Hoofdplaat, Sas van Gent tot nu toe elke dag gelukkig maar 1.