Auto rijdt door na ongeval Arnemuiden

Toegevoegd: 03-01-2016, 12.07 uur

Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding op de kruising van de Van Cittersweg met de Korenbloemlaan in Arnemuiden. Een automobilist zou daar zaterdag nadat hij een fietser had aangereden zijn doorgereden.

De aanrijding vond rond 17.20 uur plaats. De fietser kwam volgens de politie via het fietspad vanuit de richting van de Steigerweg. Bij het oversteken van de kruising werd de 21-jarige man door een auto aangereden. Deze kwam vanaf de Korenbloemlaan en reed vervolgens door in de richting van de Steigerweg. De man hield aan de botsing een pijnlijk rechterbeen over. Zijn fiets raakte beschadigd.

Op het moment van de aanrijding zijn er mogelijk nog twee personenauto’s voorbij komen rijden. De politie is op zoek naar de inzittenden van deze voertuigen. Mogelijk hebben zij iets gezien. Ook andere getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844. Van de betrokken auto is alleen bekend dat het om een kleine auto in een donkere kleur gaat.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fietser (4-1-2016 om 12:48)
Zoals ikke stelt, er staan veelstruiken. Reden te meer om eerst te stoppen en dan pas verder te rijden Veel automobilisten kijken al rijdend. en zien een fietser pas als het te laat is omdat ze niet eerst stoppen. Je nadert een voorrangsweg...dus...gewon stoppen..
loes (4-1-2016 om 07:10)
wat raar heel veel mensen vinden het erg dat men door rijdt, de meeste mensen riiden door, zeker als men tegen een geparkeerde auto aanrijdt, dus deze reactie,s zijn deze mensen ook echt allemaal eerlijk? zelfs het voorrang verlenen gebeurd vaak niet, omdat men te hard aankom rijden. en als ik de reactie,s lees vd mensen,zijn allemaal goudeerlijke mensen.
ikke (3-1-2016 om 18:15)
Vanuit de Korenbloemlaan is het erg onoverzichtelijk om de fietsers te zien aankomen vanwege de bosjes. Vooral in het donker is het een ramp en zeker als er geen licht wordt gevoerd. In dit geval een hele minne actie om door te rijden. Even de moeite nemen om goed te kijken, maar tegenwoordig heeft men geen geduld meer.
Fietser (3-1-2016 om 15:22)
Het moest er een keer van komen. Zelf ben ik op deze plak al verschillende keren net niet aangereden, en 1 keer wel Er zijn een aantal automobilisten die de fietsers hier geen voorrang geven. Dat er nu dan zo'n asociale narcistische type bijzit die ook na een aanrijding door rijdt verbaasd me dan ook niet.
adrie (3-1-2016 om 13:21)
Hoop dat de dader snel word gepakt. Het is een heel link kruispunt en je kunt best een fietser over het hoofd zien maar dan doorrijden....... wat een misbaksel ben je dan