Belg betrapt tijdens alcoholcontrole

Toegevoegd: 03-01-2016, 13.27 uur

Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft zondag tijdens een alcoholcontrole in Zeeuws-Vlaanderen een Belg betrapt op het rijden onder invloed van alchol.

In totaal moesten 170 bestuurders een blaastest afleggen. Eén van hen, een 26-jarige man uit Stekene (B) bleek te veel gedronken te hebben. Hij moest mee naar het politiebureau.

De controles vonden tussen zaterdag 21.30 uur en zondag 03.30 uur achtereenvolgens plaats op de Westkade in Sas van Gent, de Meester F.J. Haarmanweg en de Tractaatweg in Terneuzen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (4-1-2016 om 18:41)
Als je een op de honderd zeventig auto bestuurders controleert op invloed van drank dat is er nog een teveel maar hier zie je weer geen polities op kantoren maar op de wegen controleren werkt nog steeds goed.