Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vermiste Gerco na ruim een maand weer terecht

Toegevoegd: 04-01-2016, 19.19 uur
Door: Rolf de Feijter

'S-GRAVENPOLDER - De 19-jarige Gerco Murre uit 's-Gravenpolder is weer terecht. Dat meldde de politie vanmiddag op Twitter. Hij is in goede gezondheid aangetroffen.


Gerco werd sinds dinsdag 1 december als vermist opgegeven toen hij met zijn auto was vertrokken en niet meer thuis was gekomen. Via Twitter maakte de politie vanmiddag bekend dat Gerco weer terecht is en dat hij het goed maakt.

De politie wilde niets kwijt over waar de jongeman zich bevond en of hij is gevonden of dat hij zichzelf gemeld heeft.

Zie ook:
Man (19) sinds dinsdag vermist (04-12-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
meisje (5-1-2016 om 19:16)
Ja-ja: Neigt naar nieuwsgierigheid! Wat maakt het uit wat er was voor ons? Hij is terecht! En gezond! Verder hoeft de politie toch niks mee te delen?
wim (5-1-2016 om 18:48)
Gerco gelukkig weer thuis bij je ouders een ding weet ik wat hebben er veel mensen mee geleefd met je ouders die echt ongerust waren en te recht gezien de problemen die er zijn maar je terug komst maakt veel goed Gerco heel veel geluk en gezondheid in je verder leven
monique (5-1-2016 om 15:59)
Hee Gerco, fijn dat je weer thuis bent vriend, een heel gelukkig en gezond 2016, hoop dat je even hebt kunnen nadenken over wat je dwars heeft gezeten....het ga je goed jongen.....
een moeder (5-1-2016 om 13:22)
Fijn dat hij gevonden is!!Het is vreselijk om een kind kwijt te zijn.Zeker als je niet weet waar hij is.Heb het ook meegemaakt. ** En rvgemert....slaan of wat dan ook helpt echt niet hoor.Het belangrijkste is om er voor het kind te zijn,het kind weer met liefde te ontvangen,Wat er ook gebeurt is!!
Ja-Ja (5-1-2016 om 09:10)
Politie,Houd alles maar lekker voor jullie zelf. Zeer veel mensen leefde met deze "verdwijning" mee.Iets moeten jullie toch wel kunnen zeggen over het geheel. Morgen is er misschien weer een opsporingsbericht en dan hebben jullie weer het klootjes volk nodig.
Marja (5-1-2016 om 05:24)
Sterkte jongen, je hebt dit niet voor niks gedaan. Voor ouders, familie en vrienden, fijn dat je weer terug bent.
Cookie-instellingen beheren