Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 28 km

Scholieren helpen bij aanhouding winkeldieven

Toegevoegd: 06-01-2016, 08.56 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Dinsdagmiddag omstreeks 14.00 uur werd een winkeldiefstal gepleegd bij C&A aan de Kolveniershof in Goes. Twee mannen renden de winkel uit achtervolgd door een medewerker. Dit werd gezien door twee scholieren van het Pontes in Goes en zij zetten ook de achtervolging in.


Tijdens de achtervolging maakten de jongens foto’s van de twee verdachten. Bij het Centraal Station in Goes troffen zij één van de wijkagenten aan en ze vertelden hem van hun avontuur. Toen de jongens hem hun foto’s lieten zien is de wijkagent een kijkje gaan nemen op het station en trof daar de twee mannen aan die net in de trein naar Middelburg wilden stappen. Hij heeft beide mannen aangehouden, omdat één van hen in zijn tas de gestolen kleding had gestopt.

De winkelmedewerker heeft aangifte gedaan van de diefstal en de Middelburgse mannen, één van 20 en één van 22, zijn overgebracht naar het politiebureau. Daar hebben zij een verklaring afgelegd. Voor wat betreft de 22-jarige man kon er niet genoeg overtuigend bewijs verzameld worden, dus hij is in vrijheid gesteld. De 20-jarige man is in verzekering gesteld omdat het onderzoek dat de agenten zijn gestart nog niet is afgerond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
inwoner Reimerswaal (6-1-2016 om 09:07)
Goed werk jongens!!
Cookie-instellingen beheren