Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Man opgepakt voor diefstal bij milieustraat

Toegevoegd: 06-01-2016, 11.01 uur
Door: Rolf de Feijter

SINT MAARTENSDIJK - Een 34-jarige man uit Roosendaal is in de nacht van woensdag op donderdag 31 december 2015 aangehouden op verdenking van diefstal bij de milieustraat.


De politie en het buurtpreventieteam Sint-Maartensdijk waren de afgelopen weken extra alert in de omgeving van het milieustation nadat er meerdere aangiftes van diefstal vanaf het terrein waren gedaan.

Rond 01.30 uur zag een surveillerende agent een persoon over het hek klimmen, het terrein van de milieustraat aan de Nijverheidsweg op. Even later kwam de man terug, stapte in een auto en reed zonder verlichting weg. Agenten lieten de man stoppen. De man kon zich niet legitimeren.

De agenten controleerden de auto en zagen dat er op de achterbank diverse elektrische apparaten lagen die vermoedelijk afkomstig waren uit een container van de milieustraat. De 34-jarige man werd aangehouden. De goederen werden in beslag genomen. De verdachte werd overgebracht naar een politiecel voor verder onderzoek. Na verhoor is de man in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bert (7-1-2016 om 08:56)
Liever verschepen we in deze wegwerpmaatschappij deze veelal te repareren apparatuur naar Aziatische landen om ze door kinderen uit elkaar te laten halen, het plastic van de kabels te laten verbranden, de chemicaliën het grondwater in laten lopen en een goede deal te sluiten met deze "recyclingsbedrijven". Het is gewoon business. Bij de milieustraat weten ze niet eens waar deze elektronica naar toe gaat.
mikel (6-1-2016 om 18:57)
lol het is zo jammer voor die jongens die daar over het hek gesprongen zijn ik heb bij een stel van die milieustraaten gewerkt en geloof me wat nog goed bruikbaar is wordt door het personeel daar gewoon meegenomen
Jacque (6-1-2016 om 12:23)
Waarom staat er niet een bordje bij de milieustraat: Hergebruik is duurzamer dan verwerken. Neem a.u.b. spullen mee waar u een bestemming voor weet. Dank u! Dan hoeft niemand 's nachts gluiperig te doen en heeft de politie ook minder werk. Lijkt mij best een idee.
Cookie-instellingen beheren