Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 81 km

Arrestaties in zaak mishandeling agent

Toegevoegd: 06-01-2016, 11.34 uur
Door: Rolf de Feijter

SINT JANSTEEN - Vanmorgen vroeg zijn in woningen in Sint-Jansteen (1x) en Hulst (2x) drie jongens aangehouden, omdat ze verdacht worden van het slaan en schoppen van een agent. Het incident vond 26 december plaats op de Badhuisweg in Sint Jansteen.


De politie stelde een onderzoek in naar dit incident. Dankzij rechercheonderzoek zijn deze jongens bij de politie in beeld gekomen. Het gaat om twee 17-jarige jongens en een 16-jarige jongen, allen uit de gemeente Hulst. De jongeren zijn na hun aanhouding overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg, waar ze zijn ingesloten en zullen worden verhoord.

Het incident deed zich voor op Tweede Kerstdag. De politieman, die niet in dienst was en in burger kleding liep, zag 's avonds dat een groep jongeren op de voetbaltribune zat en vermoedelijk met glas gooide. Even later stond de politieman met een jongen te praten, toen enkele jongens kwamen aanlopen. Ze sloegen en schopten de agent enkele keren. Het slachtoffer liep diverse verwondingen op. Naar omstandigheden gaat het momenteel met de politieman goed.

Zie ook:
Politieagent in vrije tijd mishandeld (27-12-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (8-1-2016 om 15:31)
Lees ik net dat een 35 jarige Vlissinger zijn 64 jarige oude huisbaas het ziekenhuis in heeft geslagen en na verhoor direct weer is vrijgelaten en deze minderjarige jongens kunnen in torentijd blijven, wat is het verschil ?
W. Kruit (7-1-2016 om 10:50)
Swimpy, dus als een agent niet in dienst is, mag je hem wel mishandelen??!! Of is het dan niet zo erg...
Terneuzenaar (7-1-2016 om 10:36)
Deze zware jongens zijn net uit de luiers of ze beuken er al rustig op los, ik verwacht dan ook geen volwassenen straf maar een truttige papier prik dag ofzo, voor deze soort moet men dienstplicht terug invoeren!
swimpy (7-1-2016 om 08:07)
Van politie blijf je als zs in dienst zijn ja anders zijn ze net zo veel als ieder ander
Jan (6-1-2016 om 17:13)
Mooie reacties, zonder ook maar één verklaring van deze jongeren liggen de oordelen al op straat. Tja de beste opvoeders staan aan wal. Als ik het stukje goed lees vermoede de desbetreffende agent dat de jongens met glas gooiden. De bewijslast is wel erg dun. Wat de burger(Agent) heeft gezegd tegen de jongens is voor ons gissen alleen zullen we dit nooit lezen.
Martin (6-1-2016 om 13:12)
Wat bezield zulke jeugd toch? Verkeerde opvoeding? verkeerde vrienden? Niks leuks te zien op tv? Ik snap dit echt niet. Het is te hopen dat ze voldoende bewijs hebben en de daders zwaar gestraft gaan worden.
Cookie-instellingen beheren