Weerbericht:
Vanmiddag regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Auto in sloot bij Westerscheldetunnelweg

Toegevoegd: 07-01-2016, 10.10 uur
Door: Roland de Jong

HOEK - Bij de Westerscheldetunnelweg (N62) in Hoek is woensdagochtend een auto in een sloot terecht gekomen. Niemand raakte gewond.


Het voertuig raakte door onbekende oorzaak in een slip, raakte van de weg en kwam in een ondiepe sloot tot stilstand. De bestelwagen moest door een bergingsbedrijf uit de sloot getrokken worden.

Er bleek geen noemenswaardige schade te zijn en de automobilist kon na een korte inspectie zijn weg weer vervolgen. Eén rijstrook was enige tijd afgesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Argus (7-1-2016 om 16:35)
Cerebrus Houd maar op met reageren op dit soort meldingen. Iedereen weet wat de aanleiding is van de meeste eenzijdige ongevallen, maar men heeft het niet door. Er is sinds de intrede van allerlei speeltje in de auto geen redden meer aan. Bovendien lezen de meeste bestuurders deze berichten toch niet. Geldt ook voor fietsers trouwens.
Cerebrus (7-1-2016 om 13:44)
Onbekende oorzaak. Wellicht niet met de tengeltjes van de telefoon af kunnen blijven? Zag er zelf nog eentje rijden in de tunnel met de mobiel schaamteloos voor het gezicht lekker sms'en en ondertussen van links naar rechts slingeren over de weg.
Cookie-instellingen beheren