Man met mes bij ziekenhuis Terneuzen

Toegevoegd: 07-01-2016, 10.46 uur - Update: 07-01-2016, 14.02 uur

Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft dinsdagavond bij het ziekenhuis in Terneuzen een man aangehouden die weigerde het gebouw te verlaten. Bij zijn arrestatie bleek de man in het bezit te zijn van een mes.

Medewerkers van het ZorgSaam ziekenhuis aan de Wielingenlaan hadden de man al diverse malen gevraagd om weg te gaan maar deze weigerde om hieraan gehoor te geven. "Omdat de man een ‘zwerverachtig’ type was, vertrouwden de medewerkers het zaakje niet en hebben ze rond 21.00 uur de politie gebeld", zo zegt een woordvoerder van de politie.

Toen agenten ter plaatse kwamen hebben zij een gesprek aangeknoopt met de betreffende man. Hij bleek 46 jaar oud te zijn en te wonen in Hoek. "Tijdens dit gesprek zagen de agenten dan de man een mes in zijn broeksband had zitten. Hierop is de man aangehouden voor verboden wapenbezit. Hij is overgebracht naar het politiebureau in Terneuzen en daar is een verklaring van hem opgenomen. Hierna is de man weer in vrijheid gesteld", zo vertelt de politie.

Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. De man heeft afstand gedaan van het mes. Dit zal worden vernietigd.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (7-1-2016 om 18:54)
Idioot wat moet je nu met een mes bij een ziekenhuis blijven lopen
biggetje (7-1-2016 om 18:13)
Is dit niet de zwerver die gezocht wordt voor het lastig vallen jonge vrouwen?