Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 29 km

Sluiskiltunnel dicht vanwege windmolen

Toegevoegd: 07-01-2016, 12.17 uur - Update: 07-01-2016, 14.17 uur
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - De Sluiskiltunnel is donderdagmiddag afgesloten geweest vanwege een probleem met een windmolen. Ook de Tractaatweg (N62) was enige tijd dicht.


Ter plekke werd schade aan één van de wieken van een windmolen geconstateerd. De molen draaide echter nog en volgens de politie kon deze situatie gevaar opleveren voor het wegverkeer. Er bestond namelijk een kans dat er onderdelen van de molen af zouden vallen.

Rond 12.25 uur was het monteurs gelukt om de windmolen vanaf afstand stil te zetten. Het duurde echter daarna nog even voordat de molen helemaal was stilgevallen. Pas toen dat was gebeurd, was het gevaar geweken en konden de Tractaatweg en de Sluiskiltunnel weer worden vrijgegeven.

Rond 12.45 uur was de situatie weer normaal.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan B (7-1-2016 om 22:13)
Hebben ze deze molens bij de Fyra in Italië besteld?
Terneuzenaar (7-1-2016 om 14:56)
Het is bewezen dat windmolens helemaal niet het gewenste resultaat opleveren. Bovendien vindt het een verpaupering van het zicht, nu is dat rond Terneuzen toch al niet best met de industrie, het lijkt mij beter die windmolens in zee te plaatsen, hier zal wel veel geld mee gemoeid zijn anders verzin je dit niet, bovendien zie ik liever de kerncentrales ergens in het Midden Oosten staan dan hier "f"
Bumper: (7-1-2016 om 13:13)
weer een probleem, wat door de heren deskundigen [ja ja] over het hoofd is gezien, dit had voorkomen kunnen worden door die molens verder van de weg te plaatsen, of de weg omdat die als laatste werd aangelegd verder weg te leggen. gewoonweg afbreken die handel, ze kosten meer dan dat ze opleveren, en daarnaast horizon vervuiling nummer een. bumper;
Vlissinger (7-1-2016 om 13:11)
nieuwe trend? gewoon weg met die dingen! Borssele verdubbelen. veel veiliger blijkt!
fred (7-1-2016 om 13:05)
bij de windmolen in vlissingen was veiligheid zone van 50 meter voldoende ????
f (7-1-2016 om 12:40)
Mooi spul man, windmolens... Is de tweede al die de geest geeft deze week.... Zelfde leverancier toevallig als dat ding in Vlissingen? Beter al dat subsidiegeld investeren in een nieuwe kerncentrale trouwens... mvg,f
Cookie-instellingen beheren