Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwerverachtig type valt mensen lastig

Toegevoegd: 07-01-2016, 14.21 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie in Terneuzen heeft de laatste week regelmatig meldingen binnen gekregen van een zwerverachtig type dat overlast veroorzaakt in de binnenstad van Terneuzen.


De overlast die de man veroorzaakt bestaat volgens de politie uit het lastigvallen van meisjes of jonge vrouwen, bedelen en zelfs midden in de nacht bij mensen aanbellen en om geld vragen. Tot nu toe heeft de politie de man nog niet kunnen traceren, dus de vraag is of burgers naar de politie willen bellen op het moment dat zij worden lastiggevallen door deze man.

De man die wordt gezocht is 40 tot 50 jaar oud. Hij heeft verward/verwilderd haar. De man draagt een spijkerbroek en een bordeauxrode jas en hij wordt het meest in het centrum van Terneuzen gezien. De politie raadt aan om niet in te gaan op de verzoeken van de man, maar via 0900-8844 te laten weten waar de man zich bevindt als hij aan het bedelen is of andersoortige overlast veroorzaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ton (8-1-2016 om 09:16)
Is dit niet dezelfde man die de politie opgepakt heeft in het ziekenhuis....een zwerfachtig type van 46 jaar met een mes? Is weer vrijgelaten en nu zoeken ze hem weer?
anoniem (8-1-2016 om 00:21)
De binnenstad heeft echt niet zon verkeerde reputatie hoor. Ik woon zelf in de binnenstad en dat zonder problemen,tis heel rustig in de buurt. Iemand die aan het winkelen is is in het winkelgebied en niet zozeer binnenstad. En leegstand tja heb je overal wel hoor. Niet gelijk met vingers wijzen naar of buitenlanders of de gemeente. De mensen moeten leren fatsoenlijk te gedragen naar andere dan heb je al deze problemen niet. Sociaal en communicatie heet dat. Tegenwoordig is het vingers wijzen en schelden en tja das funest voor de samenleving.
Muis (8-1-2016 om 00:12)
Dezr man heeft mij en mijn vriend ookal 3x aangesproken..Allemaal leuk en aardig maar de rede dat deze man dit doet is omdat het leger des heils drie euro per nacht vraagt aan een DAKLOZE! Ook niet helemaal normaal hoor. Dit neemt niet eeg dat deze man geen nee verstaat
Vlissinger (7-1-2016 om 21:43)
Dit is dezelfde man die een gebiedsverbod gekregen heeft in vlissingen, uiteraard vanwege dezelfde feiten.. Heeft de politie al contact gehad met de collega's aan de "overkant"?
Terneuzenaar (7-1-2016 om 15:03)
Zo heeft een man die aan het winkelen was in de Noordstraat in Terneuzen uit het niets een klap op zijn gezicht gekregen door één uit een groep vluchtelingen, dit dateert weliswaar uit december vorig jaar. De leegstand en tuig zorgen ervoor dat de binnenstad nooit van haar reputatie afkomt, Gemeente doe er iets aan!
Cookie-instellingen beheren