Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Waarschuwing wegens illegale hondengevechten

Toegevoegd: 08-01-2016, 09.35 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De politie waarschuwt hondenbezitters in de provincie alert te zijn vanwege mensen die uit zijn op illegale hondengevechten.


Onlangs werd de eigenaar van een hond in de omgeving van Ridderkerk tijdens het uitlaten aangesproken door twee mannen. Zij stelden de hondenbezitter veel vragen over hoe oud en zwaar de hond was en of deze tekenen had van agressie.

Na het uitlaten van zijn hond zat de man thuis op de bank en zag plotseling één van de mannen in zijn achtertuin staan. De politie neemt de melding serieus en roept mensen ook elders in het land op om alert te zijn. De politie vraagt mensen die deze situatie ook meemaken dit direct te melden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anna (9-1-2016 om 11:41)
Pas niet alleen op uw honden. Maar ook op uw katten . Talloze katten die gratis worden aangeboden via Internet worden opgehaald Door deze lui. Vervolgens krijgen ze ducktape over hun snoet geplakt en laten ze ze in afgesloten ruimte in paniek rondrennen. Zo kunnen de vechthonden er op jagen. Ze zijn gewoonweg lokaas. Dit gebeurt ook met gratis aangeboden honden. Maar ook bij honden die ff bij de winkel zijn vastgebonden omdat hun baasje snel even een boodschap doet. Heeft u een kat of kittens waar u een gouden mandje voor zoekt. Vraag er dan minimaal €20 of meer voor. U kunt voor dit bedrag ze vast ontwormt hebben en de eerste inenting geven.
W. Kruit (8-1-2016 om 21:32)
rvgemert, iedereen die wel eens naar Animal Cops kijkt, weet dit. Daar zijn dat soort walgelijke praktijken regelmatig te zien.
rvgemert (8-1-2016 om 19:29)
elly weet wel veel over deze sport ??
Elly (8-1-2016 om 12:34)
Mensen houd je honden goed in de gaten! Zij worden ontvoerd door gewetenloze schoften die je hond als oefenmateriaal gebruiken voor illegale hondengevechten! Dit is een populaire misdaad waar veel geld in te verdienen is!
Cookie-instellingen beheren