Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 150 km

Gewonde bij ongeluk Middelburg

Toegevoegd: 08-01-2016, 18.29 uur
Het ongeluk op de Torenweg vlak bij de brandweerkazerne.
Het ongeluk op de Torenweg vlak bij de brandweerkazerne.
© Foto: Justin Masius
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Bij een verkeersongeluk in Middelburg is aan het einde van de middag iemand gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde omstreeks 16.35 uur op de Torenweg vlakbij de brandweerkazerne. Door nog onbekende oorzaak kwam er iemand in botsing met een personenauto. Volgens omstanders zou het slachtoffer onder de auto terecht zijn gekomen.

De gewonde is met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft ter plaatse korte tijd onderzoek verricht.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een gast (8-1-2016 om 22:09)
deze rotondes aan de torenweg worden door het fietsende publiek vaak zowel links om als rechts om gebruikt en daar ziet men nooit eens een agent die daar eens tegen optreed met als gevolg dat fietsers en zelfs brommer berijders maar doen waar ze zelf zin in hebben en als je er iets van durft te zeggen dan gaat de bewuste vinger omhoog dus er moet hoognodig eens flink tegen worden opgetreden ,ik rijd hier regelmatig en maak het vaak mee
Gitta (8-1-2016 om 21:38)
Hoogste tijd dat op die rotondes de fietsers geen voorrang meer krijgen. Je ziet ze soms niet aankomen en als fietsers voorrang hebben dan nemen ze het ook ongeacht of de automobilist ze heeft gezien of niet. Na deze uitvindingen en nadat fietsers van rechts voorrang hebben gekregen zijn er nog nooit zo veel ongevallen gebeurd. Uiteraard dienen automobilisten zich aan de regels te houden maar er ligt ook een zekere mate van verantwoordelijkheid bij de fietser zelf.
J.Pie (8-1-2016 om 18:50)
Weer bij één van die klote rotondes die zo verschrikkelijk overzichtelijk zijn. Wanneer wordt de gemeentelijk weg beheer eens wakker voordat er echt doden vallen.
Cookie-instellingen beheren