Weerbericht:
Zonnige perioden en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gewonde bij ongeluk Middelburg

Toegevoegd: 08-01-2016, 18.29 uur
Het ongeluk op de Torenweg vlak bij de brandweerkazerne.
Het ongeluk op de Torenweg vlak bij de brandweerkazerne.
© Foto: Justin Masius
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Bij een verkeersongeluk in Middelburg is aan het einde van de middag iemand gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 16.35 uur op de Torenweg vlakbij de brandweerkazerne. Door nog onbekende oorzaak kwam er iemand in botsing met een personenauto. Volgens omstanders zou het slachtoffer onder de auto terecht zijn gekomen.

De gewonde is met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft ter plaatse korte tijd onderzoek verricht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (9-1-2016 om 18:32)
@een gast, het is jammer maar waar, de gemeenteraad van Middelburg heeft verleden jaar in al hun wijsheid tegen de wegenverkeerswet in beslist, dat fietsers zowel linksom als rechtsom over alle rotonde in Middelburg mogen.
t Is wat (9-1-2016 om 12:47)
Gitta, u zit lekker droog en warm in een auto, wilt u nu ook nog overal voorrang hebben? Wij fietsers moeten ons "voertuig" uit eigen kracht vooruit brengen... Als daar constant de gang uit wordt gehaald, doordat we alweer moeten stoppen voor die verwende automobilisten...
t Is wat (9-1-2016 om 12:37)
Ik werd hier gisteren ook bijna van mijn fiets gereden... Sommige bestuurders kijken niet eens! Beterschap voor deze persoon en de bestuurder maandje rijbewijs afpakken...
Ik (9-1-2016 om 10:04)
Bij deze rotonde staat van te voren duidelijk met borden aangegeven "Let op! Fietsers voorrang!"Ik kijk vanuit mijn flat op deze rotonde en zie er soms de meest gevaarlijke situaties. Fietsers die zonder te kijken of hand uit te steken zo vanaf het fietspad de rotonde op rijden. Maar ook automobilisten die keihard over de torenweg komen aanrijden en, dus veel te hard door over die rotonde heen gaan. Het word tijd dat die rotonde daar weggaat en er gewoon stoplichten komen. Er gebeurd nu bijna iedere week wel een ongeluk daar.
Vlissinger (8-1-2016 om 23:56)
Het probleem ligt eerder bij het voorrang geven aan fietsers. Niet op elke rotonde hebben fietsers namelijk voorrang. Dit zaait dus verwarring. Neem bijvoorbeeld de lange rotonde in de President Roosenveltlaan in Vlissingen die in de zomer helemaal volstaat met auto┬┤s terwijl het bedoelt was om de snelheid eruit te halen. Even losstaand van dat heb je daar verschillende oversteek plaatsen voor fietsers maar alleen de middelste oversteekplaats krijgt geen voorrang. Daar staan haaientanden. Je ziet dan automobilsten vaak remmen daar terwijl dit niet nodig is. Zegt genoeg over de verwarring. Om nog maar niet te spreken van die middenheg die vaak veels te laat gesnoeid wordt zodat je kinderen veels te laat ziet aankomen. Kwestie van tijd.
SK (8-1-2016 om 23:02)
Tsja fietsers hebben daar voorrang maar die zijn dan ook vervolgens met ALLES bezig BEHALVE het verkeer (smartphone)! Tel daar een (te) hard rijdende bestuurder (dan heb je geen tijd om overzicht te krijgen ook!) danwel een whatsappende bestuurder bij op en alweer een aanrijding.. valt nog mee tot nu toe daar ook aangezien veel automobilisten op heden zouden zakken als een baksteen voor hun examen! Geen richting aangeven, geen voorrang verlenen of juist uit het niks ineens voorrang verlenen!... Ramp op de weg zulke!