Weerbericht:
Zonnige perioden en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Kermisattracties in afgebrande loods

Toegevoegd: 09-01-2016, 22.53 uur
In de uitgebrande loods stonden onder andere kermisattracties.
In de uitgebrande loods stonden onder andere kermisattracties.
© Foto: Rolf de Feijter / Provicom
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - In de loods die vanavond werd getroffen door een grote uitslaande brand stonden onder andere kermisattracties opgeslagen. Inmiddels is het sein brand meester gegeven.

De eerste melding van de brand kwam rond 20.05 uur binnen vanaf het Jaagpad. Een half uur later werd opgeschaald naar grote brand. Bij de brand is volgens de Veiligheidsregio Zeeland geen asbest vrijgekomen. De vlammen sloegen over naar een stacaravan op het terrein. Ook een aanhanger die op het terrein stond vatte vlam. Twee andere aanhangers konden worden veiliggesteld.

Omstreeks 22.30 uur werd het sein brand meester gegeven. De brandweer zal nog enige tijd aanwezig blijven om na te blussen.  Stichting Salvage is opgeroepen om te helpen bij de afhandeling van de schade.

Zie ook:
Grote uitslaande brand loods Vlissingen (09-01-2015)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750