Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie waarschuwt wegpiraten Breskens

Toegevoegd: 10-01-2016, 09.33 uur
Door: Roland de Jong

BRESKENS  De politie heeft zaterdagavond in Breskens twee automobilisten waarschuwingen gegeven. Jeugdagent Petra Pronk, werkzaam in de gemeente Sluis, bestempelt de twee op Instagram als "wegpiraten".


Volgens Pronk reden de twee "als gekken" op nat wegdek. De twee kwamen er desondanks met een waarschuwing vanaf. "Bij een volgende keer wordt er proces verbaal opgemaakt", zo schrijft de agent.

Eén van de twee bestuurders werd ook aangesproken op een spoiler die op zijn auto zat. Deze was namelijk niet goedgekeurd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Geen respect voor slappelingen (12-1-2016 om 17:26)
Wegpiraten rijden als gekken in niet goedgekeurde auto maar moge natuurlijk gewoon gaan. en als u 5 km te hard rijd of 5 minuten te laat bij de parkeermeter ? Walgelijk ! Met dit soort zwakke zuster gedrag verlies ik echt elk resterend respect voor de politie ! Dat vrouwtje kan gewoon haar werk niet aan en dient er uit gewerkt te worden en snel. Idem het HR klerkje die ongeschikt personeel aanneemt.
jan (11-1-2016 om 17:05)
ja vroeger deden wij ook dingen die niet mochten zoals brommers opvoeren Maar er was wel meer respect .en na 13 weken je brommer kwijt Moest je er niet thuis mee aankomen een pak op je donder kon je krijgen .Maar nu moet alles mogen en kunnen tot het echt keer mis gaat .Want dader jij bent niet de baas hoor .Jou auto is de baas en als jij niet goed oplet Kan het wel eens heel snel afgelopen zijn . nu ben je trots omdat je weet wat er is gebeurd en doe je het af met ........ Maar als je door je stomme fouten in een stoel je dagen moet doorbrengen Denk ik dat je heel veel spijt hebt veel plezier nog
Ooggetuige (11-1-2016 om 15:34)
Viel wel mee wat er gebeurde de auto werd ingehaald voordat ze uberhaubt breskens in kwamen rijden. Tsja en spoiler iedereen zijn ding de 2 auto's reden breskens in met normale snelheid zo hard ging het allemaal niet. Wat media verteld word altijd maar gelooft. Lezen is ook lastig voor sommige staat volgens mij duidelijk, eenmaal in de dorpstraat reden wij normale snelheid.
Yari (11-1-2016 om 08:43)
Goeie genade! @dader (...) Ik mag er toch vanuit gaan dat je de basisschool afgemaakt hebt? Ik heb mijn twijfels, dit zijn namelijk geen typfouten meer. Verder vraag ik mij af waarom je in de Dorpsstraat een auto gaat inhalen, en het dan vreemd vindt dat je daar op aangesproken wordt. Maar dat zal te maken hebben met de huidige instelling van sommigen.
dader van autorijden op weg dek (10-1-2016 om 16:23)
ja ik was het ja ik dee samen met mijn maat breskens in voor de begraafplaats eenmaal ik dorpstraat reden wij normale snelheid.. het asso rijden is dat mijn maat mij inhaalde.. wat gevaarlijk.. vervolgens wordt er meldingen gedaan nie niet waar zijn.. spoiler was un feit. maar andere dingen is. iets overdreven. vervolgens gooi ze foto van auto online kan tog niet zomaat zonder toesteming? raare wereld.. en ja sorry van typ fouten ik ging meer werken dan naar school en op straathangen. ps: voor de rest best leuk om us mee temaaken om teweten hoe snel dingen erger gemaakt worden door media en andere mensen. ik weet gelukkig de waarheid haha fijnedagen verder
kees (10-1-2016 om 13:26)
Piraten op de weg in Breskens? Moet niet gekker worden Btw. gelijk bekeuren wegens artikel 5 en de spoiler terplekke verwijderen
Cookie-instellingen beheren