Weerbericht:
Zonnige perioden en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Groep jongeren zorgt voor overlast Breskens

Toegevoegd: 10-01-2016, 09.45 uur
Door: Roland de Jong

BRESKENS - De politie heeft dit weekeinde in Breskens een groep jongeren aangesproken die klei en aarde op de voordeur van een woning hadden gegooid.

Volgens de politie betrof het een groep van acht man die zich zowel op scooters als fietsen verplaatste. Na een zoekslag werden de jongens aan de hand van het opgegeven signalement aangetroffen in Breskens.

De politie heeft hun gegevens vastgelegd. Het ging volgens de politie om een bekende groep overlastveroorzakers. "Bij blijvende overlast zal er weer hard worden opgetreden waarbij bekeuringen en processen verbaal niet worden uitgesloten", zo zegt jeugdagent Petra Pronk.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Iemand (11-1-2016 om 10:43)
Wen er maar aan mensen het word alleen maar meer en steeds erger @ hetbland wat alleen de goede mensen afstraft
Rick (10-1-2016 om 20:42)
Cq: nee, ik heb nooit in de "purpertijd" gezeten, wel in mijn puberteit! Ha,ha
Cees (10-1-2016 om 19:45)
Laat het politiewerk maar aan Petra Pronk over. Je gaat toch ook je tandarts niet vertellen hoe en wat hij moet doen bij tandpijnen.
Gerard (10-1-2016 om 19:42)
Allemaal stoere reacties hier. Weet iemand sowieso eigenlijk wat er nu eigenlijk echt aan de hand was gisteravond? Even nadenken voordat koppen tegen de muur geslingerd worden. Als het werkelijk gaat om wat 'klei en aarde' die tegen een huis aangegooid is door baldadige jongeren, dan zou ik graag willen dat het gros van de stoere reageerders hier zich onder behandeling stelt van een psychiater. Ben persoonlijk voor hard optreden tegen vandalisme, drugsgebruik, drugs dealen, overlast veroorzaken enz. , maar verfoei blinde haatreacties van mensen die geen benul hebben van wat er aan de hand was. NB. Als de politie werkelijk gaat verbaliseren voor genoemde zaken, dan ben ik wel benieuwd in welke vorm ze dit zullen gieten.
Jeanet (10-1-2016 om 16:54)
'Het ging volgens de politie om een bekende groep overlastveroorzakers.' En dan er vanaf komen met een waarschuwing. Slappe hap Petra Pronk! Minimaal doorsturen naar Bureau Halt voor baldadigheid en hun ouders in kennis stellen. Nu komen ze er weer mee weg en lachen ze jou en heel Breskens hard uit.
jan (10-1-2016 om 16:11)
Namen opschrijven en zeggen dat ze het niet meer mogen doen,wat is dit voor slappe hap?