Weerbericht:
Zonnige perioden en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Groep jongeren zorgt voor overlast Breskens

Toegevoegd: 10-01-2016, 09.45 uur
Door: Roland de Jong

BRESKENS - De politie heeft dit weekeinde in Breskens een groep jongeren aangesproken die klei en aarde op de voordeur van een woning hadden gegooid.

Volgens de politie betrof het een groep van acht man die zich zowel op scooters als fietsen verplaatste. Na een zoekslag werden de jongens aan de hand van het opgegeven signalement aangetroffen in Breskens.

De politie heeft hun gegevens vastgelegd. Het ging volgens de politie om een bekende groep overlastveroorzakers. "Bij blijvende overlast zal er weer hard worden opgetreden waarbij bekeuringen en processen verbaal niet worden uitgesloten", zo zegt jeugdagent Petra Pronk.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jo (10-1-2016 om 15:08)
met hun smoel tegen de muur dat de vellen er bij hangen TUIG komop vissers maak een samen een vuist en help deze snotneuzen even op het rechte spoor
Michelle (10-1-2016 om 13:57)
Niet wachten tot een volgende keer! Meteen aanpakken, zachte heelmeesters maken stinkende wonden!!
Rick (10-1-2016 om 13:54)
Jacob en Marja: volledig mee eens! Wat zullen ze onder de indruk zijn van een waarschuwing of bekeuring. Als de snotneuzen nu thuis afgeleverd worden keren ouders en spruit zich gezamenlijk tegen oom agent, want hun prinsje verkeert in shock.... Dienstplicht terug invoeren, helemaal afbreken en weer opbouwen: dan leren die blagen weer respect voor ouderen en voor het gezag, sociaal gevoel en verantwoordelijkheid voor hun handelen!! Nu komen ze overal mee weg. Een groot deel van de jeugd moet geherprogrammeerd worden!! Er is meestal al veel schade aangericht door onwetende en misschien goedbedoelende ouders die dit predicaat nauwelijks verdienen! Zij hebben het nl. op hun beurt ook vaak niet meegekregen.........
jan (10-1-2016 om 13:11)
Komen ze er met een "waarschuwing" vanaf ? "t Is van de gekke: Nu al goed laten voelen dat dit niet kan en er opgetreden moet worden door de "sterke arm", wat je noemt !!!!!!!!! Laat me echt niet lachen met zulk optreden van justitie !
Rien (10-1-2016 om 12:52)
T is gewoon slappe hap in Nederland op allerlei gebied, behalve als je eigen rechter speelt dan opeens ben je de (dader) en hebben ze iemand om aan te pakken.
optimist (10-1-2016 om 12:38)
Een pak slaag en kennismaking met de wapenstok zijn bij de wet ten strengste verboden, zelfs een corrigerende tik. Gek hè, dat de jeugd zo lekker zijn gang gaat!