Weerbericht:
Zonnig en droog, maar ook sluierwolken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Groep jongeren zorgt voor overlast Breskens

Toegevoegd: 10-01-2016, 09.45 uur
Door: Roland de Jong

BRESKENS - De politie heeft dit weekeinde in Breskens een groep jongeren aangesproken die klei en aarde op de voordeur van een woning hadden gegooid.

Volgens de politie betrof het een groep van acht man die zich zowel op scooters als fietsen verplaatste. Na een zoekslag werden de jongens aan de hand van het opgegeven signalement aangetroffen in Breskens.

De politie heeft hun gegevens vastgelegd. Het ging volgens de politie om een bekende groep overlastveroorzakers. "Bij blijvende overlast zal er weer hard worden opgetreden waarbij bekeuringen en processen verbaal niet worden uitgesloten", zo zegt jeugdagent Petra Pronk.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jaguar (10-1-2016 om 12:26)
het is jammer dat de politie niet mag optreden want als ze het wel doen worden ze vervolgt voor hun daden en dat is jammer van mij mogen ze deze jongeren eens goed aanpakken en ze al de vuilheid laten opruimen in het weekend en daar naast nog een flinke straf heven dan zullen ze weten wat werken is en als ze dit elke weekend moeten doen hebben ze geen tijd meer om zich te vervelen
Sjaak (10-1-2016 om 12:10)
Politie is de Politie niet meer. Ze lopen weg voor het gevaar en problemen, zie Nieuwjaarsnacht Keulen. We zullen het zelf moeten opknappen, en DAN komen ze wel aan de deur.
cq (10-1-2016 om 11:58)
Kijk ik ben ook jong geweest, en ook mijn streken ik denk dat deze jongens daar mee nog braaf zijn.Doch wat is er hier nog voor die jongens in mijn tijd hadden we de soos enz. Doch als ik terug kijk, zou ik zeggen ga sporten, je af reageren je kop leeg maken, ik weet het kost geld, maar sta daar als gemeente voor open en ouders, hierbij is niet iedereen een voetballer, of korfballer, en dergelijke maar andere sporten als kickboksen, Judo, Krav Maga ja waar vindt je dat hier in Breskens ja dan moet je 30 tot 40 km gaan rijden, nee er is hier niets voor deze jongeren ik keur hun gedrag niet goed, maar ik begrijp het wel een beetje hier zit gewoon een grote frustratie met deze jongeren, ik heb ook in de purpertijd gezeten en wie niet?
jacob (10-1-2016 om 10:10)
Politie waarschuwt weg piraten in Breskens. Politie noteert namen van bekende groep overlast veroorzakers in Breskens. Wat is dat voor een slap optreden daar is men bang van die groep? het lijkt er sterk op. Gewoon even kennis laten maken met de wapenstok en voor de wegpiraten rijbewijs inleveren. Niet te geloven en uit te leggen.
marja (10-1-2016 om 10:08)
een goed pak slaag van oom agent zou geen kwaad kunnen...wij kregen vroeger ook een schop onder onze kont van oom agent om een flinke knijp in je arm en je wist niet waar je het zoeken moest als ze ,,dreigden,, naar je ouders te gaan want daar stond ook een nog een flinke knijp te wachten