Brand in loods Vlissingen niet aangestoken

Toegevoegd: 10-01-2016, 20.36 uur

Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - De brand in een loods aan de Edisonweg zaterdagavond is niet aangestoken. Dat meldt de politie. Wat de oorzaak van de brand wel is, is nog onduidelijk.

De eerste melding van de brand kwam rond 20.05 uur binnen vanaf het Jaagpad. Een half uur later werd opgeschaald naar grote brand. Bij de brand is volgens de Veiligheidsregio Zeeland geen asbest vrijgekomen. De vlammen sloegen over naar een stacaravan op het terrein. Ook een aanhanger die op het terrein stond vatte vlam. Twee andere aanhangers konden worden veiliggesteld.

Omstreeks 22.30 uur werd het sein brand meester gegeven. De brandweer zal nog enige tijd aanwezig blijven om na te blussen.  Stichting Salvage is opgeroepen om te helpen bij de afhandeling van de schade.

Zie ook:
Kermisattracties in afgebrande loods (09-01-2015)
Grote uitslaande brand loods Vlissingen (09-01-2015)Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan (11-1-2016 om 17:28)
Ik vind het vreemd dat al zo snel wordt gezegd dat het niet is aangestoken, maar men zegt ook niet wat de oorzaak er van is, vreemdvom gelijk met deze verklaring naar buiten te komen
tonny maas (11-1-2016 om 15:25)
karel en lenie wat vind ik dit erg voor jullie ik wens jullie heel veel sterkte toe de komende tijd en ik hoop dat jullie er gauw boven op komen zo dat de kinderen weer plezier hebben in jullie nieuwe draaimolen. ik denk het wel want ik ken je al van af de lagereschool karel. ik denk dat het toch aangestoken is hoe kan het anders gaan branden ????????. als je al een week weg ben dan was dit toch eerder gebeurd als je iets vergeten bent uit te zetten.
jos (11-1-2016 om 08:06)
Vraag me dan toch af hoe die brand is ontstaan. De eigenaar was al een week op vakantie en een uur na deze brand werd er brand gesticht in Oost-Souburg. oh ja, via kortsluiting kan nooit brand ontstaan , je aardlek of zekering vliegt eruit dus dan is de spanning er af !
R (10-1-2016 om 22:51)
Vreselijk voor die mensen. Het zijn harde werkers. Sterkte. Mijn kinderen hebben ook altijd veel plezier gehad in de draaimolen en zijn inmiddels 20 22 en 26