Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Veel schade bij bizar ongeluk Oosterscheldekering

Toegevoegd: 11-01-2016, 04.21 uur - Update: 11-01-2016, 09.43 uur
Door: Rolf de Feijter

NEELTJE JANS - Bij een bizar ongeluk op de Oosterscheldekering (N57) ter hoogte van Neeltje Jans is in de nacht van zondag op maandag veel schade ontstaan.


Het ongeluk gebeurde rond 02.30 uur. De bestuurder van een personenauto, een 18-jarige jongeman uit Burgh-Haamstede, raakte door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt, vloog van het viaduct af en kwam met zijn voertuig beneden op het fietspad van de Dijkgraaf A.M. Gelukweg op zijn kant terecht.

Als gevolg van het ongeluk onstond flinke schade en lag de weg bezaaid met brokstukken. Van de auto was weinig meer over. De bestuurder is met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto getakeld. Hoe het bizarre ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (11-1-2016 om 13:43)
Gelukkig dat mensen altijd alweer een oordeel klaar hebben en niet denken aan de hagelbui waardoor het wegdek plots als een spiegel wordt... Voor de mensen die zich wel bekommerden over het slachtoffer. .paar schrammen en flinke spierpijn.
Peter (11-1-2016 om 12:03)
hahaha Michelle, hoge snelheid met zo"n autootje? Daar heb jij zeker nog nooit achter gehangen op de N57. Dat ding rijdt max. 150km/h en de gemiddelde bestuurder in dit merk en type is 55+ en niet bepaald de meest vlotte persoon. Je mag blij zijn als ze de 100km/h halen. Dus hoge snelheid betwijfel ik, maar ik kan me vergissen en uitzonderingen heb je altijd. Trouwens het regende behoorlijk en dat autootje is niet bepaald zwaar te noemen. Beetje wind en beetje aquaplaning en je ligt van de weg af met zo'n ding. Leuke auto als je weinig rijdt en niet te veel wilt betalen. Nu hopen dat de bestuurder er goed vanaf is gekomen.
Jos (11-1-2016 om 11:58)
Of: wat te denken van dat geklooi met die rottelefoons.
cor (11-1-2016 om 10:26)
18 jaar.... denken dat ze auto kunnen rijden, maar dan begint het pas. Het 1e jaar alleen in een auto rijden, met een begrensde snelheid van 100 km. Daarna een rijproef om te kijken of de snelheid omhoog kan.
j.v.h (11-1-2016 om 10:06)
ik snap niet hoe je daar beneden kan belanden. ik keek net op google earth en zag dat je gezien de schade aan het witte hekwerk over de viaduct via de berm moet zijn gereden. de vangrail is nog in tact dus het is indd een bizar ongeval. ik hoop voor die jongen dat hij er goed van af komt
Michelle (11-1-2016 om 07:43)
Wat te denken van een hoge snelheid. Dan kan je gelanceerd worden!
Cookie-instellingen beheren