Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verwarde man Kloetinge gevonden

Toegevoegd: 11-01-2016, 13.42 uur - Update: 11-01-2016, 14.35 uur
Door: Roland de Jong

KLOETINGE - De politie is in de omgeving van Kloetinge op zoek geweest naar een verwarde man. Hij is inmiddels gevonden.


Volgens de politie was de man afkomstig uit een GGZ-instelling. Via Burgernet werd rond 13.40 uur een signalement van de man verspreid. Mensen die de man zagen werd aangeraden hem niet zelf te benaderen maar 112 te bellen.

De politie ging met enkele eenheden op zoek naar de man. Rond 14.35 uur kwam het bericht dat de man was gevonden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
joop (15-1-2016 om 21:19)
tja mischien wordt je in een instellingen vol psygische zieken die stokstijf staan van de kalmerings middelen nog vewarder het is geen pretje denk ik .en loop je er wel eens weg .???????
wim (11-1-2016 om 18:19)
Afgezien van deze inrichting toch gebeurd het telkens weer dat er personen ontsnappen of weg mogen tot een daarvoor ingestelde tijd terug moeten zijn maar vele malen dat niet na komen zelfs een jongen die ik goed ken tot twee maal gewoon weg ging en na enkele dagen terug kwam en daar voor niets is gedaan ter voorkoming wat faalt het toezicht in zulke instanties.
Cookie-instellingen beheren