Weerbericht:
Sluierwolken, vooral in het noorden kans op een mistbank, overdag zonnig.
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Waarschuwing voor nepmonteurs Beveland

Toegevoegd: 11-01-2016, 13.51 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De Goese wijkagent Martin Reijntjens waarschuwt inwoners van Goes en omgeving om alert te zijn op nepmonteurs.

Volgens Reijntjens zijn er op Zuid-Beveland meldingen binnengekomen van mensen die zich voordoen als bijvoorbeeld een cv-monteur en zo proberen woningen binnen te komen.

De politie raadt mensen aan die geen monteur verwachten om deze buiten te laten staan en ter controle het betreffende bedrijf te bellen. Zo kunnen zij er achter komen of de persoon die voor de deur staat wel goede bedoelingen heeft.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (11-1-2016 om 19:25)
Wat moet men toch alert wezen door zulke tuig die aan de deur komen vooral bij oudere mensen die geen computer hebben of andere informatie krijgen waar zulke lui misbruik kunnen maken om binnen te komen hoop dat ze snel opgeruimd kunnen worden