Celstraf voor bedreigen psychiater

Toegevoegd: 11-01-2016, 17.07 uur

Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De 47-jarige M. W. uit Middelburg is maandag door de Middelburgse rechtbank veroordeeld tot een gevangenisstraf van tien maanden waarvan twee voorwaardelijk en reclasseringstoezicht wegens bedreiging, mishandeling en vernielingen.

W. moest volgens de psychiater van Emergis desnoods onder dwang worden opgenomen en daar was W. het niet mee eens en dreigde daarop de psychiater 'af te maken'. Op de afdeling waar hij waar hij verbleef smeet hij een stoel door de ruit en werden twee medewerkers door hem mishandeld.

Er was W. was een jaar cel waarvan drie maanden voorwaardelijk en eveneens toezicht gevorderd.

Zie ook:
Gewelddadige cliënt Emergis voor rechter (28-12-2015)Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (11-1-2016 om 23:17)
Lijkt me niet altijd een pretje om als psychiater dit soort types (die fysiek gevaarlijk kunnen worden) te moeten behandelen. Lijkt me duidelijk een gevalletje antisociale persoonlijkheidsstoornis, die vallen daarnaast ook hulpverleners aan als het ze het ergens niet mee eens zijn.
wim (11-1-2016 om 18:36)
47 jaar oud en nog geen verstand om je zelf ontstane agressie niet kan beheersen waardoor je straf alleen maar langer word door een psychiater en twee medewerkers af te maken in Emergis zon persoon hoort niet meer thuis in onze samenleving opsluiten voor de rest van zijn leven.