Weerbericht:
Vrij zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Inzamelingsactie na verwoestende brand

Toegevoegd: 11-01-2016, 17.03 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Er is een inzamelingsactie gestart naar aanleiding van de verwoestende brand die dit weekeinde in Vlissingen de loods en woonwagen van Karel en Lenie van der Linden volledig in de as legde.

De actie is opgezet door een vriendin van de twee. Karel en Lenie zouden wel verzekerd zijn geweest, maar het zou nog maar de vraag zijn of het volledige schadebedrag gedekt zal worden. Daarom is nu al een speciaal rekeningnummer geopend waarop mensen een bijdrage kunnen overmaken.

Het ingezamelde bedrag zal sowieso gebruikt worden om de eerste benodigdheden te kunnen aanschaffen zonder dat op de verzekering gewacht hoeft te worden. Op de Facebookpagina van de Middelburgse weekmarkt worden mensen opgeroepen te doneren. "Deze lieve schatten zijn werkelijk alles kwijt en nu nog in het bezit van twee koffers met zomerkleding van de vakantie op Gran Canaria waarvan ze tot dit weekeinde van genoten."

Geld kan worden overgemaakt naar NL79 INGB 0701 3186 86 t.n.v. J.E. Boeckhout-van Hoogenhuizen. Op de Middelburgse weekmarkt aanstaande donderdag zal ook geld ingezameld worden via collectebussen. Er komt sowieso een inzamelpunt bij de kraam van De Notenexpres.

De politie heeft inmiddels laten weten dat de brand niet is aangestoken. Wat de oorzaak dan wel is, is nog niet duidelijk.

Zie ook:
- Brand in loods Vlissingen niet aangestoken (10-01-2015)
Kermisattracties in afgebrande loods (09-01-2015)
Grote uitslaande brand loods Vlissingen (09-01-2015)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (11-1-2016 om 17:23)
Mooi gebaar al krijgen ze nooit meer terug van wat ze hadden want dat is onvervangbaar.Maar als zouden ze maar alles na kunnen laten maken zou dat al heel mooi zijn want deze mensen kunnen dat niet meer op korte termijn nabouwen. Misschien een mooi project voor vrijwilligers en omscholings projecten want dan lever je wel vakmensen af. Nu maae hopen dat de verzekering niet moeilijk gaat doen en de zaak gaat lopen vertragen.